lördag 15 december 2007

Suprise !

Jaha, vet inte vad jag ska skylla på, men det har inte blivit särskilt mycket träning på senaste tiden. En del tror väl att bloggen är nedlagd. Men idag överaskade jag Piri, träning med dummies i det vackra vädret, gissa om hon var lycklig.
Vi startade med fotgående följt av dubbemarkering, det syntes inte att det var en månad sedan sista träningen, perfekt stadga och snabba inleveranser. Vi fortsatte med en till dubbelmarkering när vi ändå var igång. Sedan blev det dirigering, ut följt av linjetag. Piri var rolig och riktigt alert, hon tjuvstartade då jag skulle skicka henne ut. Det har aldrig hänt förut så jag förlät henne direkt. Innan vi gick hem så provade vi en trippelmarkering, alla dummies kom in utan tvekan, inte en tanke på att byta eller springa och titta var de andra låg. När hon skullehämta den tredje vände vi oss i rätt riktning innan hon skickades iväg.
Helt otrolig hund, allt gick perfekt och vi var bägge rätt nöjda efter träningen.

Annars blir det rätt mycket bandy under vintern, SAIK är laget i mitt hjärta och det ser bra ut än så länge. Det vore skandal om de inte tar sig till studenternas i vår. Jag har till och med lyckats få tag på en matchtröja. tyvärr inte signerad av spelarna, men den är riktigt snygg. Den hänger på väggen på jobbet, här hemma är det bara rosetter och diplom som får sättas upp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

VILKEN TUR!!
Jag trodde ni hade dött eller nå´t ;-)
Kul att det gick så bra med träningen också.

Anonym sa...

Vad kul att det gick bra. Jag såg Piris bror på Hund2007. Jättefin! Men en son till en av hans halvbröder (Banjo) blev bäst! Menuetta var också där, men henne missade jag tyvärr.
Den 14-15 maj är det jaktprov som jag anmält mig till. Nu ska det tränas.
Maggan

Anonym sa...

Heeej!!! Som vi här i Jordbron har väntat på att ni ska vakna till liv igen!!! Äääääntligen nått att läsa på er blogg! Duktigt Petter och vilken duktig liten Piri ni har!!! /Stina o Tengel

Anonym sa...

Hej!! Äntligen lite "uppis"!! Härligt att träningen går så bra!! Piri och Råbert är så fina på julkortet!! När får vi se er igen, då?? Ha en riktigt bra jul!! Kramar från urskogarna!!