söndag 3 februari 2008

Söndagsutflykt till Ingbo

Då är vi hemma efter dagens lilla utflykt till Tärnsjö där vi träffade brorsorna Tico och Keno, det var lite andra hundar där också. Malin och Stina var också där, sen var det visst nån uppfödare också.
Det har kommit snö den senaste veckan så det har blivit lite sämre förhållanden för träning men vi körde lite sök ändå. Tico, Keno och Piri fick turas om att söka, de fick in alla 12 apporterna och jobbade fint, men Piri var lite disträ på sista skicket och fick lite draghjälp av Keno som minsan inte hade gett upp.
Sedan gjorde vi närsök, det gick inte så bra för oss, så det får vi nog träna hemma på när snön töat bort.
Stackars Råbert fick inte träna någonting, han skadade ena tassen igår och springa i skarsnö hade inte varit bra för tassen, Tina förbarmade sig så det i alla fall blev en liten promenad.

Vi åkte hem efter fikat, jag ville gärna se VM-finalen i bandy, det hade man inte mycket för då Sverige gör en plattmatch. Det är nu bara att koncentrara sig på hur dt går för SAIK i de sista matcherna i seriespelet och de kommande matcherna i slutspelet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se er idag det var ju ett tag sedan...
Denna bandy ställer verkligen till det.

Anonym sa...

Jättekul att träffa er igår!! Synd att ni inte kunde stanna längre.. Kram Malin & Keno

Anonym sa...

Hejsan!

Hhmm...Henrik satt också och tittade på VM-matchen. Konstigt hur en del karlar kan bete sig framför TV:n när det går dåligt för Sverige....;)

Hälsa Tina!

/Ankie