tisdag 17 juni 2008

Ca Plane Pour Moi

I söndags var hon lite störig, mest beroende på en efterhängsen skendräktighet, se på vår hemsida för att titta på bilder.
Idag däremot värmde vi upp inför morgondagens jaktträning med lite Agility, humöret på topp direkt vi kom till banan och fortsatt positiv inställning hela träningspasset. Det blev repetition på slalom och lite balanshinder samt hopp i däck m.m, sedan bekantade vi oss med gungbrädan. Här gäller det nog att var lite försiktig eftersom hon brukar reagera på skrammel, så vi fick lite tips på hur jag ska vänja henne med det. Vi ska bara träna på det tills hon inte alls reagerar för att gungbrädan slår ner i backen. På vägen hem från klubben lyssnade jag på radio och hörde den gamla fina dängan Ca Plane Pour Moi med Plastic Bertran, har ingen aning om vad det betyder men låten tycker jag har bra sväng och är positiv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stort grattis till ettan i öppenklass!! Och grattis igen till apporteringstestet!! Visst finns en hel del kvar att jobba på för oss båda men vi kommer eller hur..?! Malin & Keno