onsdag 20 juni 2007

Höft- och armbågröntgen

Igår var vi ner till Annika och röntgade Piri, innan röntgen så tog Annika med oss ut i skogen och vi gjorde några övningar. Precis när vi skulle starta träna började det regna, enda regnet den dagen i Upplands-Väsby och inga regnkläder nerpackade, varför lär man sig aldrig.
Piri tittade på när Twist gjorde sina markeringar och sedan var det vår tur, det gick bra även om hon var lite fel i riktning en gång, men hon ligger i och letar alltid upp dummien. Piri satt lös och jag känner mig alltmer trygg och litar på att hon sitter kvar, vi får väl se.
Efter denna övning gick vi på ett trassligt led bakom Annika i skogen medans hon kastade dummies som ingen fick hämta, innan varje kast fick de ivriga syskonen sitta ner, Piri fick gå i koppel. När alla dummies låg i skogen vände vi och turades sedan om att hämta in några stycken, Piri blev lite osäker på vad vi skulle göra eftersom hon inte kan räkna så högt som till 12, så jag passade på att prova ett kort linjetag. Det gick utmärkt fast hon inte hade sett något läggas ut strax innan. Dyblöt husse ville nu gå till bilen och Piri följde snällt med, nu hade det slutat regna.

Dags för röntgen och vi åkte iväg en liten bit till den lantliga praktiken, som visade sig ha digitalröntgen. Piri blev naturligtvis "groggy" efter sprutan och var lätt att hantera på undersökningsbordet, vi får vänta och se vad resultatet blir, tar inte ut något i förskott även om jag tyckte mig höra att det såg bra ut. Passade även på att få min fraktur i handen kontrollerad, den läker bra, hyggligt av veterinären att få med den på ett hörn. Fast den skulle han klippa bort innan bilden går till SKK.
Piri är fortfarande påverkad av sprutan och har inte sitt vanlig härliga morgon humör, jag kommer att vara hemma med henne tills Tina kommer hem efter lunch. Råbert är redan uppe vid stugan så honom träffar vi först på torsdag. Hoppas alla får en trevlig midsommar så hörs vi senare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tico har inte heller varit sig lik idag, lite drogad liksom...