måndag 18 juni 2007

Med en gnutta flax

Då är första arbetsdagen på 4 veckor avklarad efter sjukskrivningen, lika roligt som vanligt med måndag morgon. Men vi skulle ju prova anlagsklass igen med Piri så dagen har haft sina ljusa punkter också. Vädret har varit växlande och solen har tittat fram mellan regnskurarna, enstaka muller uppe i molnen har det också varit under dagen, men regnet höll sig borta under spårningen.
Efter en lite tveksam start där jag fick gå in och stötta för att vi ska komma igång, sedan blev det lite undersökande av den nya skogen innan vi klarade av första raksträckan. Hon han dock med att spana efter en morkulla som "knörpade" över oss. Lugnt tempo med några enstaka stopp och kontroller att ingen försöker smyga sig på oss, vinklarna gick bättre än väntat, men det berodde nog på den lägre farten. När vi sedan träffade på färska älgspår fick husse gå in och styra upp riktningen och efter en stunds funderande så kom vi iväg de sista metrarna fram till klöven i spårslutet. Domaren sa att detta skulle bli godkänt spårarbete för anlagsklass, skönt att ha detta avklarat, jag är inte speciell förtjust i anlagsklass och spåren som bara ligger några timmar. Skönt att det inte fanns några orienterare ute, då tror jag att hon blivit permanent störd och vi hade fått lägga spårträningen på is för ett bra tag framöver.
När vi åkte hemåt öppnade sig himlen igen och regnet öste ner, vilken tur att vi blev klara innan regnet startade, med en gnutta flax.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!

Mycket roligt att det gick bättre denna gången, det var ni väl värda.
Ses i morr´n

/Johanna & Tico

Anonym sa...

åH STORT GRATTIS!! vAD ROLIGT!! Kramar Malin & Keno