lördag 4 augusti 2007

Ivriga vänner

Dagen började inte speciellt bra, då någon illvillig person kastade en sten genom vårt köksfönster strax efter 3 i morse, men efter en något trög frukost kom jag igång med att sätta gips i lillrummet som ska renoveras. Svärfar kom och hjälpte mig och imorgon ska vi fortsätta med att sätta upp gips. Piri har börjat löpa så dagens träning fick hon stå över, vill inte förstöra träningen för de unga hanar som skulle komma på besök idag.
Vi hade planerat ett upplägg som i stora drag skulle påminna om en start i Nkl för de som ville träna inför specialen.
Stina, Johanna, Sanna, Malin och Carolina kom med sina Tollare och mina kompisar Katarina och Laila var också med. Kennel Conovers hade tydligen samma tanke eftersom de var på plats vid Braxentjärn då vi dök upp strax efter lunch.
Jag tycker träningen gick bra för de hundar som var där, kul att så många kom och tränade. Jag fick också min beskärda del, springa och lägga ut alla vilt på söket och agera kombinerad skytt och domare. Hoppas ni som var där fick behållning av träningen.

Tina åkte upp till stugan för att schamponera Råbert, Piri fick också vara med i vattnet. Hon simmar nu fortare än Råbert som fick se sig slagen på en apport som Tina kastade.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack snälla du för all hjälp på träningen idag!
För oss var det guld värt och vi känner oss taggade inför specialen.
Nästa gång får vi hjälpa er istället