fredag 11 juli 2008

Perfekt inledning på semestern

Idag gick jag på semester, skulle egentligen jobba tre dagar nästa vecka också men ändrade mig och tar nu ledigt till efter specialen.
Idag hade vi boka ett öppenklass viltspår hos taxklubben, vi åkte tillsammans med dagisfröken Catta och hennes border terrier tik. Fredag kväll 19:30, undrade lite hur Piri skulle ta ett spår denna tid på dygnet, men det gick över förväntan, protokollet har Tina lagt in på hemsidan.
Som vanligt blir det några konstpauser när Piri spårar, några stopp här och där men jag får vänja mig, för spåra kan hon. Idag var det dock lite trassel då hon gick av spåret för att "vinda", dvs. vittra efter vilt efter halva spåret, men jag väntade lugnt och hon gick själv tillbaka till spåret och fortsatte i bra tempo. Domaren sa efteråt att hon verkligen hoppades att jag skulle göra något om Piri fortsatte leta efter mer vittring, men det behövde jag inte men jag var beredd. Full poäng 42p, men inget HP, det bryr jag mig inte om utan är väldigt nöjd men vårt andra 1:a pris, nästa spår är redan bokat, så vi får väl se hur lång tid det tar att bli SVCH. Men det är oftast nu det börjar krångla, hon har ju 2 cert på utställning också, så vi får se vad som kommer först.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till ettan igen! Snart har ni SVCH!! Usch, tråkigt att vi bor så långt bort, vill också vara med på syskonträff! :)Kram Malin & Keno

Anonym sa...

Hoppade in hos er igen - bara att gratulera - så himla bra det går för er!! En 1:a till SVCH - tar ni lätt!!! Ett Cert - ja, det kommer snart ett till och då blir Piri dubbelch! Fantastiskt bra jobbat
hälsar Gunela i sommarvämen