tisdag 21 juli 2009

Veckan som gått

Piri i Tollinggömslet

Nu är det en vecka sedan senaste inlägget, det har varit varierad träning blandat med bad och promenader. Det började med en varmare period då vi promenerade, badade i Högbo och avslutade med stadgeträning på plan gräsmatta. Piri lärde sig snabbt övningen då jag kastade en störning vid inleverans av kastad markering

I lördags hälsade vi på uppfödaren i hennes sommarstuga, en riktigt varm dag utan träning, det blev en promenad till Wall Street som tydligen finns i Uppland också. Vi provade att stanna vid Dalälven för att doppa hundarna på Mattön. Det gick inte, det borde vi nog ha insett eftersom det är mygginvasion, bara att kasta sig in i bilen och åka hem.I regnet i söndags blev det ett sökfält med 8 apporter, Piri gjorde ett bra sök och snabbt var 6 apporter inne, ett litet tappt för att sedan låta sig skickas igen och den sjunde apporten var inlevererad. Jag hämtade glatt den sista apporten och vi avslutade dagen i soffan.

Igår blev det dubbla promenader, varav en längre vända runt ridhuset i Nyhem. Idag blev det i alla fall ett träningspass, tolling från gömsle och markeringsövingar varvat med linjetag. Tollingen gick utmärkt både före och efter markering. Vi avrundade med linjetag, markering - linjetag och avslutade med dubbelmarkering svår vegetation.

Inga kommentarer: