torsdag 27 augusti 2009

Skotträning

Igår var vi hos Sanna & Sniffa för att få möjlighet att träna lite med skott, det är inte ljust länge på kvällarna så det gäller att hålla lite tempo om man ska hinna innan det blir mörkt.

Vi började med att ladda ett målområde för kommande linjetag, det gick utmärkt och Piri fick hämta 3 gånger med ökad svårighetsgrad. Sedan lade vi till markeringskast på ett annat område följt av promenad till baka till första området och linjetag, andra gången sköt vi bara för att sedan göra ett till linjetag. Tredje gången sköt och kastade vi en markering, först ett linjetag till, sedan fick hon hämta markeringen. Så det blev nog 4 markeringar, två skott och 7 linjetag. Dags för paus och tid för Sniffa att få träna.

Vi tog ett kortare pass till med skott som hon inte fick jobba på, följt av linjetag. Förflyttning och skott, linjetag i skottets riktning. Följt av ett skick till i samma riktning utan skott, tillbaka till första området och linjetag. Förflyttning och två kortare linjetag till platser som hon inte varit tidigare på kvällen.

Lite fundersam såg hon ut då hon hittade apporten inlindad i kaninskinn, men in kom den. Vi tog med oss hem de tennisbollar med kaninskinn som Sanna beställt åt oss, de ska vi öva sök med i helgen.

Inga kommentarer: