lördag 14 juli 2007

Bomer och granater

Äntligen semester, och det verkar bli skapligt väder efter en tids minst sagts omväxlande väderlek. En skön förmiddag som inleddes med att melodikrysset löstes. Piri alltid beredd att hjälpa till om det kör ihop sig med svaren.

Piri har varit dålig i magen så det har inte blivit någon träning, hon har fått äta ris, köttfärs och de senaste dagarna med uppblötta knöpar. Men nu verkar hon vara i form igen.

I förrgår natt vaknade vi av att Piri gormskällde och ylade mitt i natten, det brakade lös ett fyrverkeri kort efteråt. Yrvakna kunde vi bara konstatera att grannen som fyllde 40 hade fått besök, 00:10. Efter ett tag lugnade de ner sig och vi kunde somna om.

Piri har börjat gå ut genom myggdörren själv också, men hon har tyvärr inte lärt sig att öppna den. Istället har hon klöst sönder myggnätet så nu är det bara att kuta rakt igenom, måste nog lagas omgående .

Vi väntar på att Piri ska börja löpa, det är nog inte långt borta. Råbert nosade av henne då vi klippte klorna i på henne i morse. Skulle nog tro att det blir i nästa vecka då Tina är bortrest.

Är det någon som vi träna så är det bara att slå en signal så kan vi bestämma en tid och plats, skulle vara kul att köra lite vattenarbete, långa markeringar eller nåt annat kul.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi skulle ju gärna träffas och träna, men hinner inte innan vi far på semester.
Kanske vi kan träffas tisdag eller onsdag vecka 30 innan vi åker till Värmland på utställning?

/Johanna & Tico